Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle hassas ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan bünyelar kucakin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi hesabına az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların temel başlangıçlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının içli bir halde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı gestaltlarda balkon veya pencerelerden boşanmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile beraberinde yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri koyu bir incelemeye bağımlı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, binaların dışında bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye çıkmak; dayanıklı, estetik baplara en yaraşır fiyatlarla malik cereyan etmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni plan dâhilin süflidaki aşamaları yangın kapısı gerçekleştiririz:

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Binanın içinden aşağıya gerçek nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page